Meistä

MISSIO:   Makunautinto, jonka muistaa

VISIO:  Käsityönä tehty, kohti hyviä hetkiä

  • Me olemme nurmijärveläisessä lähileipomossamme leiponeet jo yli 50 vuotta. Olemme leiponeet vapusta 1969 lähtien maustaan tunnettuja ruis- ja vehnäleipiä, ihania pikkuleipiä, leivoksia, voipullia, erilaisia rahkatuotteita, kransseja ja hevosenkenkiä, erilaisia torttuja ja paljon muita tuotteita.

 

  • Joka arkipäivä ennen aamun sarastusta leipurimme alustaa, vaivaa, veivaa ja leipoo käsityönä alusta loppuun asti hyvistä ja puhtaista raaka-aineista valmiiksi leivät, sämpylät, piirakat, monipuoliset rahkatuotteet, kahvileivät, pasteijat, kakut ja pullat. Suurin osa tuotteistamme saa makunsa Ihanan maistuvasta, aidosta voista.

 

  • Leivomme kaikki tuotteemme suoraleivontana, johon lasketaan myös hapanleivonta, eli tuotteet leivotaan valmiiksi ilman välivarastointia. Tämä tarkoittaa sitä, että leivomme kaiken käsityönä alusta asti. 

 

  • Suoraleivonta lisää tuotteiden omaa säilyvyyttä, joten se on aivan eri asia kuin että jos tuote otettaisiin pakasteesta. Emme ikinä pakasta mitään tuotteitamme odottamaan seuraavaa sesonkia. Pakkaamme tuotteemme jäähtyneinä ja vain hilloissa on mukana E-koodeja. 

 

  • Ruisleivät leivomme aina ruisjuureen. Se onkin yksi monista salaisuuksistamme tällä hyvänmakuisella ja pitkällä taipaleellamme. Asiakkaamme ovat jo nyt niin moneen kertaan pyytäneet: ”Me pystymme edelleen maistamaan tämän ihanan leivän maun niin kuin se on ollut jo lapsuudessamme. Älkää muuttako mitään!”

 

ARVOT

Laatua tekemiseen

Aitoja hetkiä meidän seurassa

Varmaa-joustavaa-nopeaa

Me toteutamme, sinä nautit

Niin se on: siis mausta sen kaiken huomaa!

Kartanon Leipä Oy on 100 % kotimainen yritys. Leivomme aina kaiken tuoreista, kotimaisista  raaka-aineista voita säästämättä. Kauraleipien ja sämpylöiden valmistuksessa käytämme Krannin tilan täysjyväkaurajauhoja ja hiutaleita. Krannin tilan jauhot jauhetaan Töllin myllyssä perinteisesti kivimyllyllä laadusta tinkimättä.  

Kausiaikoina saatte meiltä lisäksi myyntiin erilaisin teemoihin tehdyt hyvänmakuiset ja helposti syötävät herkut aina varmasti ajoissa asiakkaillenne. 

Tuotteillamme on pitkät myyntiajat. Voitte halutessanne tilata meiltä myös pieniä määriä kerralla. 

Olemme laittaneet näille sivuillemme näkyviin vain osan tuotteistamme. Kysy meiltä myös muista tuotteistamme.